DURERE MAXIMĂ! Ce a făcut tatăl românului condamnat în Malaysia la moarte când l-a vizitat

| 08 iun, 09:10

Ionuţ Gologan, romanul condamnat la moarte în Malaysia pentru trafic de droguri, a fost vizitat, zilele trecute, de către tatăl său. Dumitru Gologan a trăit momente tensionante în închisoarea de maximă securitate.

Camelia Tudose, consul al României în Malaysia, a mărturisit pentru Ring cum a fost întâlnirea dintre cei doi. ”Au stat de vorbă peste o oră şi jumătate la telefon, printr-un geam securit. Familiile nu îi pot vizita pe deţinuţi decât în acest fel. L-am văzut de la distanţă. Am mers cu domnul Gologan să îl ajut, fiindcă nu vorbeşte engleză, iar închisoarea e departe (n.r. - în statul Johor, la câteva sute de kilometri de Kuala Lumpur, capitala Malaysiei). După câteva zile cu dl Gologan, pot să spun că mă bucur foarte mult că a reuşit să ajungă aici”

Consulul a mai spus că Dumitru Gololgan era extrem def ericit că şi-a revăzut fiul. ”Nu am cum să vă descriu zâmbetul lui Ionuţ când l-a văzut intrând în sală. S-a luminat aşa cum nu cred că l-am văzut vreodată”.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ