E aproape oficial: Când va lansa Apple noi versiuni de iPAD

| 15 oct, 2013

Grupul informatic Apple a trimis astăzi invitaţii la un eveniment care urmează să fie organizat în data de 22 octombrie, analiştii estimând că în acest cadru ar urma să fie prezentate noile versiuni ale tabletelor iPad şi iPad mini.

"Avem în continuare multe lucruri de acoperit", indică invitaţia trimisă prin poştă de Apple la un eveniment ce va avea loc la Yerba Buena Center for the Arts din San Francisco, scrie Agerpres.

Deşi invitaţia Apple nu oferă detalii, site-ul specializat în tehnologie AllThingsD.com susţine că noua generaţie a tabletei iPad va fi mai subţire şi mai uşoară decât actuala generaţi, precum şi o cameră foto îmbunătăţită alături de un nou procesor. Alţi analişti estimează că noile iPad şi iPad mini ar putea să fie echipate cu noul senzor Touch ID ca şi telefonul iPhone 5S, lansat pe piaţă luna trecută.

Apple lansează în fiecare an o nouă versiune a telefonului iPhone şi a tabletei iPad. În luna noiembrie 2012 grupul american a lansat pe lângă o versiune îmbunătăţită a tabletei clasice iPad şi un model cu un ecran mai mic, denumit iPad mini, ca răspuns la tabletele mai mici lansate de rivalii Amazon şi Google. 

Potrivit firmei de cercetare de piaţă IDC, vânzările de tablete le vor depăşi pentru prima dată pe cele de PC-uri în trimestrul al patrulea, susţinute de comenzile din perioada sărbătorilor de iarnă.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ