E unul dintre cei mai bogaţi ROMÂNI, dar puţini au auzit de el: ce vrea să facă românul care are 650 milioane de euro

| 18 sep, 09:16

Tinmar Ind, cel mai mare trader de energie din Ro­mâ­nia, un business deţinut de omul de afaceri Augus­tin Oancea şi care anul acesta ar putea ajunge la afaceri de 650 de milioane de euro, a luat decizia de a se diviza, scrie Ziarul Financiar.

Logica din spatele acestei mişcări este chiar dimen­siu­nea considerabilă la care a ajuns afacerea, dar şi dorinţa de a ataca un nou segment de piaţă. Potrivit proiectului de divizare depus de companie la Registrul Comerţului, din Tinmar Ind ar urma să se desprindă două companii, Tin­mar Energy şi Tinmar Gas. Astfel, după aplicarea aces­tui plan, Tinmar Ind ar ur­ma să se ocupe de comer­cia­lizarea combustibililor, Tinmar Energy de furnizarea de energie, iar Tinmar Gas de fur­ni­zarea de gaze naturale.

„Ne-am dorit o împărţire clară a businessului pentru că deja ajunseserăm prea mari. Procesul va mai dura însă“, spune George Voicu, actualul director al departa­men­tu­lui de energie electrică şi gaze naturale din cadrul Tinmar Ind.

Tot în acest plan se arată că una dintre intenţiile Tinmar pe termen mediu este intrarea pe segmentul con­su­matorilor care încă mai beneficiază de tarife regle­men­tate, populaţie şi mici companii, care treptat vor intra în piaţa liberă odată cu eliminarea tarifelor până în 2017.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
18 sep, 09:45
STALIN
ATL TEMBEL HOT SI EXCROC
BOUL ASTA MOANCEA IA BENZINA ,ELECTRICITATE,CARBUNI CU 2 LEI SI-L REVINDE
CU 10 LEI.TOTI NEBUNII DE LA BALACEANCA POT FACE RAHATUL DE FURACIUNE.
BRE,MOACA SINISTRA DE CE PACALESTI STATUL CU TARABELE TALE DE CACAT.
IA O MINA,FA SONDE,FA UN BARAJ,REGULARIZEAZA RAURI,SI ,ATUNCI TE NUMESC MUNCITOR CINSTIT PENTRU ROMANI.DAR ,ASA,ESTI O MARE CANALIE

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ