EBA: Din ură politică, Ponta ar fi în stare să lase un om să moară

| 16 aug, 2013

Europarlamentarul PDL Elena Băsescu a scris, astăzi, pe contul său de Twitter, referindu-se la cazul lui Florin Cioabă, că premierul Victor Ponta ar fi în stare să lase un om să moară, din "ură politică".

"Din ură politică, Ponta ar fi în stare să lase un om să moară. Cât de jos poate coborî un premier al României?", a postat fiica preşedintelui pe Facebook.

Premierul Victor Ponta a declarat, vineri, la Suceava, că, atunci când este vorba despre un cetăţean român aflat în situaţii speciale, statul intervine pe cheltuiala sa pentru a oferi sprijin. Precizarea a fost făcută în contextul în care preşedintele Traian Băsescu l-a rugat pe doctorul Şerban Brădişteanu, potrivit declaraţiilor medicului, să se deplaseze în Antalya pentru a-l consulta pe auto-intitulatul "rege al romilor" Florin Cioabă.

"În cazul domnului Cioabă sau al altora, sigur că, dacă familia plăteşte, înţeleg că pe banii familiei a plecat doctorul Brădişteanu. Mă bucur că doctorul Brădişteanu n-are termenul la tribunal, că i-a făcut Băsescu dosar. Deci Băsescu i-a făcut dosar penal şi acum l-a rugat să meargă în Turcia (...). Apropo de ticăloşie şi de tupeu. După ce-i faci dosar penal unuia dintre cei mai buni doctori din România mai ai nesimţirea să-l suni la telefon să-l rogi să ajute pe cineva", a spus Ponta, subliniind că din banii statului român se plătesc doar cazuri cu totul excepţionale.

Totodată, premierul a dezavuat faptul că preşedintele Băsescu nu s-a preocupat în aceeaşi măsură şi în alte situaţii grave, cum a fost cel din Muntenegru, dar şi că " avut curajul" să apeleze la doctorul căruia i-a făcut dosar penal tocmai pentru că a ajutat un al pacient, pe Adrian Năstase. 

Medicul cardiolog Şerban Brădişteanu s-a deplasat în Turcia pentru a-l consulta pe Florin Cioabă, internat într-un spital din Antalya după ce a suferit un preinfarct în timp ce se afla în vacanţă. Brădişteanu a declarat, ieri, presei, la întoarcerea în ţară, că a făcut deplasarea la rugămintea preşedintelui Traian Băsescu.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ