Ecaterina Andronescu despre prăbușirea în sondaje a PSD: Ceva sau cineva ne-a adus aici!

| 17 aug, 14:48

Ecaterina Andronescu despre prăbușirea în sondaje a PSD: Ceva sau cineva ne-a adus aici! Aceasta susține că demisia lui Liviu Dragnea poate fi o soluție de maturitate politică, menționând că PSD a înregistrează scăderi în sondaje, fiind necesară salvarea partidului și a guvernării

"Demisia poate fi soluţie de maturitate politică. Nu spun asta pentru că îl urăsc sau pentru că îmi e nesuferit, ci, pentru că, în acest moment trebuie salvată guvernarea ţării şi salvat partidul.Am văzut un sondaj, dacă rezultatele sunt adevărate, PSD a ajuns la 25%. E inacceptabil după un an şi jumătate. De la 45% la 25% e mult prea mult. Ceva ne-a adus aici, ceva sau cineva. Fără îndoială PSD a avut guverne mult mai performante. Şi acum poate face cel puţin trei guverne performante", a declarat Ecaterina Andronescu la Digi24.

Ecaterina Andronescu a transmis o scrisoare deschisă în care cere demisia lui Liviu Dragnea.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ