Ecaterina Andronescu, implicată într-un accident rutier. Maşina senatorului, lovită de TIR

| 06 dec, 2013

Ecaterina Andronescu a fost implicată într-un accident rutier în Slatina. Incidentul s-a petrecut la intrarea în municipiu, dinspre Piteşti. Maşina demnitarului a fost acroşată de un TIR, într-un sens giratoriu din Slatina, informeză olttv.ro.

Maşina de serviciu a fostului ministru al Educaţiei a fost lovită uşor, joi, de un TIR. Nepăsător, şoferul TIR-ului şi-a văzut de drum, dar demnitarul nu s-a lăsat cu una cu două şi a pornit în urmărirea lui. A reuşit să-l oprească abia pe strada Nicolae Bălcescu.

Ecaterina Andronescu se îndrepta spre Drobeta Turnu Severin, unde fusese invitată pentru a ridica un premiu de excelenţă pentru întreaga sa activitate profesională.

Senatoarea şi şoferul TIR-ului s-au înţeles pe cale amiabilă, întrucât la poliţie nu s-a înregistrat nicio sesizare.

Ecaterina Andronescu a mai fost implicată în urmă cu aproape un an şi jumătate într-un incident, în Bucureşti. Presa a consemnat atunci că tamponarea a fost din vina exclusivă a celuilalt şofer.

 

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ