ECONOMICA.NET: Un cititor, AMENDAT de Poliţie cu 1.000 de lei pentru un comentariu pe site-ul unui ziar

| 09 iun, 2014

Șeful Dejeanul.ro susține că un cititor a primit o amendă de 1.000 de lei de la Poliția Dej pentru un comentariu la adresa instituției, pentru "fapte antisociale în spații publice".

Un cititor al Dejeanul.ro a primit de la Poliția din Dej o amendă de 1.000 de lei, pentru un comentariu critic la adresa acestei instituții, afirmă jurnalistul Alex Prunean, șeful publicației online.

"1.000 LEI amendă a primit un cititor Dejeanul.ro care a postat pe site un comentariu critic la adresa Poliției Municipiului Dej. Pe ce bază? "În baza legii 61, fapte antisociale în spații publice", conform procesului verbal. Oricât am insistat să facem public atunci acest caz, pentru că a fost încălcat dreptul la libera exprimare, a fost făcut un abuz, persoana în cauză a refuzat, a preferat să plătească, pentru că nu își dorea probleme. Nu-l condamn. La cum funcționau treburile prin Poliția Dej, după cum v-am mai spus, problemele puteau să apară de unde te așteptai mai puțin. Decât să fie și alții în situația de a plăti scump pentru că într-o țară democratică, membră a Uniunii Europene au avut curajul să își exprime liber părerea, incomodând persoane care credeau că sunt legate cu cătușele de scaunele de conducere, am preferat să cenzurez comentariile.", afirmă Prunean.

 

Citește mai mult pe economica.net

 

 

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ