ECONOMICA.NET Apple a lansat iOS 7. Care sunt noutăţile

| 11 iun, 2013

Apple a lansat, ieri seară, la San Francisco, în cadrul WWDC 2013, noul sistem de operare al companiei, OS X Mavericks, noua generaţie de MacBook Air şi a anunţat următorul Mac Pro. De asemenea, compania a prezentat şi noul OS mobil iOS 7, potrivit ECONOMICA.NET.

Noul iOS 7 a fost prezentat de Tim Cook drept cea mai mare schimbare iOS de la lansarea primului iPhone, desi la o primă privire lucrurile nu par deloc aşa, relateaza ECONOMICA.NET

Slide to unlock, celebrul buton virtual de deblocare a iPhone este schimbat radical. Unlock-ul se face prin slide de jos în sus pe ecranului idevice-ului.

Paleta de culori a fost total schimbată. Notificările de sistem sunt şi ele schimbate. O noutate extrem de importantă este integrarea în sistemul de operare a unui Control Center, care aduce userului posibilitatea de a accesa foarte rapid cele mai multe opţiuni de sistem (precum luminozitate, Wifi etc.)

iOS 7 oferă acum multitasking similar Windows Phone, respectiv paneluri de navigare între diferite ecrane active. De asemenea, ecranul de apel a fost schimbat şi el radical.

Noul iOS 7 oferă, dupa cum spun cei de la Apple o autonomie mai mare idevice-urilor. Totodată, apreciata aplicaţie Siri a primit o noua voce, după cum au mai anuntat cei de la Apple ieri seară. De asemenea, mai multe setări ale idevice-ului pot fi acum controlate vocal prin intermerdiul Siri.

Noul iOS 7 va deveni disponibil din toamnă pentru iPhone 4 (sau versiuni mai noi), pentru iPad 2 (sau versiuni mai noi) şi pentru posesorii de iPod touch, generaţia a 5-a. Versiunea beta a iOS 7 este deja disponibilă pentru dezvoltatori.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ