Economica.net: Care sunt acum cele mai tari telefoane cu Android

| 10 aug, 2013

Telefoanele care funcţionează pe platformă Android continuă să stârnească un interes aparte. Dacă sunteţi curioşi să aflaţi care sunt în acest moment cele mai bune telefoane cu sistemul celor de la Google, iată mai jos un top realizat de cei de la ZDNET, notează Economica.net.

Nexus 4

Acesta este telefonul care beneficiaza intotdeauna primul de actualizarile Android ale Google. LG Nexus 4 beneficiază de ecran de 4,7 inci, o rezolutie de 1280x768, un procesor Snapdragon S4, dar şi o camera de 8MP. Smartphone-ul Google Nexus ofera spatiu de stocare de 8GB, alaturi de tehnologie NFC. LG Nexus 4 este primul smartphone Google Nexus produs de LG. Telefonul are o grosime de 9,1 mm şi este disponibil în două variante de culoare - negru si alb, notează Economica.net.

 

Samsung Galaxy S4 "Google Play Edition"

Daca va place ideea de a avea pe langa un Samsung Galaxy S4 si un telefon care ofera o experienta pura a Google Android, atunci trebuie sa stiti ca a aparut versiunea Samsung Galaxy S4 "Google Play Edition". Din punct de vedere hardware specificatiile raman insa identice cu cele ale variantei standard - ecran Super AMOLED de 4.99 inci, o rezoluţie de Full HD de 1920 x 1080 pixeli, procesor octa-core de 1.6 Ghz sau un quad-core de 1.9 Ghz. Galaxy S 4 are o memorie RAM de 2 GB, o memorie internă ce poate ajunge la 64 GB, o cameră principală de 13 megapixeli şi una frontală de 2.1 megapixeli. Gadget-ul are o baterie cu o capacitate de 2.600 mAh şi va rula cu Android 4.2.2.

 

Galaxy Note II

Acest terminal este echipat cu ecran HD Super AMOLED de 5,5 inch, Gorilla Glass și rezoluție de 720 x 1280 pixeli. Sistemul de operare disponibil este Android 4.1 Jelly Bean. Samsung Galaxy Note 2 este propulsat de un procesor Exynos quad-core de 1.6GHz, 2GB memorie RAM și o baterie de 3100 mAh. Capacitate de stocare, ca și în cazul Galaxy S3 este de 16 GB/32 GB și 64 GB cu posibilitatea de a adăuga memorie prin microSd card. Dispozitivul are o grosime de doar 9,4 inch și cântărește 180 de grame. Camera foto spate are 8 megapixeli, iar cea din faţă are 1,9 megapixeli.

 

Samsung Galaxy S4

Si varianta obisnuită a Samsung Galaxy S4 continua sa se bucure de o apreciere la scara larga. Oamenii din domeniu sustin ca cel mai nou terminal al Samsung este un rival pe masura pentru HTC One, totul depinzand doar de gusturile clientilor. Dimensiunile gadgetului sunt de 136.6 x 69.8 x 79 mm si 130 de grame, cu o memorie de 2GB RAM si poate fi achizitionat cu un spatiu de stocare de 16/32/64 GB, plus un spatiu micro SD de pana la 64 GB. Bateria terminalului este de 2600 mAh, iar displayul va avea 4.99 inch Full HD Super AMOLED de 441 ppi, la o rezolutie de 1920 x 1080.

 

Sony Xperia Z

Acest telefon este un gadget foarte apreciat la scara larga. Cu un design subțire, de numai 7,9 mm, Sony Xperia Z are la bază sistemul de operare Android Jelly Bean 4.1 și un procesor Qualcomm Snapdragon S4 Pro quad-core 1,5GHz și 2GB RAM. Telefonul dispune de un ecran de 5 inch full HD și este dotat cu o cameră foto de 13 MP cu tehnologia Exmor RS, primul senzor cu video HDR pentru smartphone-uri, care permite utilizatorilor să facă fotografii statice sau în mișcare reușite chiar și atunci când lumina vine din spatele subiectului fotografiat. Inteligent, elegant și durabil, Sony Xperia Z este creat pentru a fi rezistent la apă şi la praf.

 

HTC One

Potrivit specialistilor, acesta este unul din cele mai bune telefoane existente pe piata. El vine echipat cu ecran Full HD Super LCD3, de 4,7 inch, cu o densitate a pixelilor de aproximativ 469 ppi și protejat de Corning Gorilla Glass 2. HTC One este echipat cu un procesor Qualcomm Snapdragon 600, Quad-Core Krait 300 tactat la 1,7 GHZ. HTC One are 137,4 x 68,2 x 9,3 mm și 143 grame şi este disponibil în două versiuni de culoare - argintiu și negru.

 

Motorola Razr i

Chiar dacă aparent Motorola Razr i nu este un telefon care să rupă gura târgului, trebuie să ştiţi totuşi că acesta este printre primele dispozitive care au la bază arhitectura Medfield Intel, având un procesor de 2Ghz Medfield. Fibra DuPont Kevlar şi ecranul Gorilla Glass fac ca acest telefon să fie foare apreciat. Alte detalii: Sitem de operare Ice Cream Sandwich (Android 4.0), procesor Intel Atom 2GHz, ecran de 4,3 inci super AMOLED, cu un display de 540x960, camera principala de 8 MP, camera VGA in fata device-ului, spatiu intern de sticare 8GB.

 

LG Optimus G Pro

Smartphone-urile tind să aibă un ecran din ce în ce mai mare. Nici acest terminal nu face excepţie. Mai concret, gadgetul vine echipat cu un ecran de 5,5 inci şi un procesor quad-core Snapdragon. Detalii: Jelly Bean (Android 4.1), 1,7 GHz procesor quad-core Snapdragon 600 CPU, ecran full HD 1920x 1080, camera foto principala de 13 MP, camera fata 2,1 MP, spatiu de stocare intern 32 GB, MicroSD slot.

Tag-uri: android, HTC, Samsung, sony
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ