Economica.net: Care sunt cei mai mari angajatori germani din România

| 19 noi, 2014

Cele mai mari companii germane prezente pe piaţa românească au peste 64.000 de angajaţi în România.

Producătorul de sisteme de cablaje pentru industria auto Dräxlmaier, grupul Continental AG şi retailerul alimentar Kaufland sunt cei mai mari angajatori germani din România, scrie ECONOMICA.net.

Cele mai mari cinci companii germane - prezente în România - sunt Kaufland (afaceri de 1,6 miliarde de euro, în 2013), Metro (afaceri de 1,1 miliarde de euro în 2013), Selgros (700 milioane de euro în 2013), Continental (afaceri de 500 milioane euro) şi Rewe Romania (450 milioane euro), potrivit informaţiilor comunicate de ONRC pentru ECONOMICA.NET.

Dräxlmaier, unul dintre cei mai mari producători de sisteme de cablaje pentru industria auto mondială, are peste 14.000 de angajaţi în cele cinci fabrici din România, care sunt, de asemenea, şi centre de dezvoltare: Piteşti, Satu Mare, Timişoara, Hunedoara şi Braşov.

Citește mai mult pe ECONOMICA.net.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ