Economica.net: Cele mai importante motive pentru care să nu îţi cumperi iPhone 5S

| 14 sep, 2013

Compania Apple a lansat în această săptămână unul dintre cele mai aşteptate telefoane ale anului, iPhone 5S, dar utilizatorii ar trebui să vadă şi care sunt cele mai importante minusuri ale noului produs al mărului muşcat.

Un argument care te-ar putea convinge să nu alegi iPhone este acela al bateriei a cărei autonomie este foarte scăzută. În comparaţie cu Moto X, considerat smartphone-ul cu cea mai mare autonomie, 24 – 36 de ore, iPhone 5S nu va ajunge niciodată la această performanţă. Camera, senzorii şi modulul GPS consumă foarte repede bateria, scrie Economica.net.

Siri nu aduce nimic nou faţă de versiunile trecute ale sistemului iOS, Apple nu a mai introdus nici o funcţionalitate în plus, iar Samsung a introdus pe noile modele Galaxy S4 şi Galaxy Note 3 tot mai multe funcţionalităţi, transformând terminalele în adevăraţi asistenţi personali.

Pentru iubitorii de jocuri iPhone nu este cea mai bună alegere atunci când îşi doresc un smartphone pentru că platforma nu este una dintre cele mai performante, iar Apple nu a făcut nici un pas pentru a egala Android.

Memoria internă şi imposibilitatea de a ataşa un card MicroSD reprezintă un mare dezavantaj pentru clienţii Apple mai ales atunci când vor să transfere ceva în telefon sau din telefon.

Apple a rămas la procesoare dual core în timp ce concurenţii de la Samsung au întrodus chiar octa core pe anumite modele de S4 şi Galaxy Note 3.

Memoria RAM este de doar 1 GB în timp ce modelul de smartphone cel mai performant de pe piaţă are o memorie RAM de 3 GB.

Rezoluţia ecranului este una mică de 640x1136 în timp ce majoritatea pieţei se concentrează pe dispositive cu rezoluţie de 1920 x 1080 şi probabil în curând vom vedea dispozitive cu rezoluţie 4K.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ