Economica.net: Deputaţii au direcţie de social media: 13 angajaţi pun zilnic două postări pe Facebook

| 14 mai, 2014

Din iulie 2013, la Camera Deputaţilor funcţionează o Direcţie de Social Media. 13 oameni se ocupă, fără prea mare succes, cu postări pe Facebook şi încărcarea de filmuleţe şi fotografii pe Youtube şi Instagram, dezvăluie în exclusivitate Economica.net.

O direcţie cât o redacţie medie de ziar se ocupă, din vara lui 2013, cu postarea pe Facebook, Youtube şi Instagram a momentelor importante din viaţa Camerei Deputaţilor. Direcţia Social Media a luat naştere din nevoia de “aliniere a instituţiei parlamentare la modelul existent în parlamentele ţărilor membre ale Uniunii Europene şi valorificării noilor oportunităţi de comunicare şi dialog” aflăm de la secretariatul general al Camerei, însă realitatea din teren arată că cei 13 angajaţi, unii dintre ei rude ale unor jurnalişti cunoscuţi sau soţii de foşti parlamentari, nu au foarte mare succes.

Concret, activitatea celor 13 pe Facebook este una cel mult mediocră având în vedere că au reuşit să adune doar puţin peste 27.000 de “like-uri” pe pagina pe care o administrează. Prin comparaţie, paginile televiziunilor de ştiri ajung zilnic la sute de mii de urmăritori.

Citește continuarea pe Economica.net.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ