ECONOMICA.NET: Mega Image se extinde din nou. Deschide primul magazin virtual

| 25 apr, 2014

Mega Image, compania care operează pe plan local cel mai mare lanţ de supermarketuri, va inaugura în curând un magazin virtual. Retailerul ce face parte din grupul belgian Delhaize Group intră astfel în competiţie directă cu francezii de la Carrefour, care activează de aproape un an pe această piaţă.

Mega Image, liderul piaţei de retail alimentar din România după numărul de supermarketuri operate, face primii paşi spre extinderea business-ul şi în online. Începând cu 21 martie, compania Mega Image SRL, parte a grupului belgian Delhaize Group, este deţinătoarea domeniului megaonline.ro, iar săptămâna trecută a solicitat Oficiului de Stat pentru Invenţii şi Mărci şi înregistrarea mărcii Mega Online.

Anul trecut, wall-street.ro scria, citând surse din piaţă, despre posibilitatea creării unui parteneriat între eMag.ro, cel mai mare retailer online din România şi Mega Image, scopul comun fiind acela de a dezvolta un supermarket virtual care să concureze Carrefour, cu al lor carrefouronline şi Cora, care a lansat la finele anului drecut primul hipermarket-drive din România.

Delhaize operează un magazin online, sub brandul Delhaizedirect, în Belgia, ţară unde a intrat şi pe segmentul drive.

Citeşte mai mult pe Economica.net.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ