Economica.net: O nouă fabrică reînvie camembertul românesc

| 28 noi, 2014

Fabrica de Brânzeturi Transilvania, care s-a născut din asocierea dintre AgroTransilvania Cluster și Cooperativa Agricolă Someș Arieș a reînceput producţia brânzei de Năsal, în fabrica de la Ţaga deţinută, de compania olandeză Friesland Campina.

Acum două zile, în grota de la Ţaga, judeţul Cluj, locul unic unde se ţine la maturat celebra brânză Năsal, s-au stivuit primele bucăţi  ce urmează a fi readuse în magazine la finele lunii decembrie sau la începutul lunii ianuarie, sub brandul Napolact. Este pentru prima dată, după aproape un an şi jumătate, când grota se umple cu brânză, pentru a beneficia de efectul creat de bacteria ce trăieşte acolo şi care face brânza de Năsal unică în lume, scrie ECONOMICA.net.

Fabrica de brânză din comuna Țaga este deținută de compania FrieslandCampina România și se află în conservare de la 1 iunie 2013.

Reluarea producţiei de brânză de la Ţaga este efectul unei colaborări unice pe plan local: AgroTransilvania Cluster, primul cluster agricol din România, împreună cu 64 de ferme de lapte ce fac parte din Cooperativa Agricolă Someș Arieș şi procesatorul olandez Friesland Campina, care deţine brandul Napolact din România.

Citește mai mult pe ECONOMICA.net.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

2 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
29 noi, 2014
Adam
Oferte de lucru pe timp de criza! Alternativa noastra este cea mai sigura si mai serioasa! Oferim din start contract legal! Oamenii au inceput deja sa lucreze! S-au facut primele plati! Avem dovada! NU e joc piramidal si NU e MLM! Castigurile sunt garantate! 300 de dolari lunar, pentru operatori online, cu 3 ore de lucru pe zi! Va expediem detalii, dupa ce trimiteti textul "Info" la adresa de email: [email protected]
28 noi, 2014
Venit suplimentar
Oferta noua de lucru part-time si full-time!
Cerem -seriozitate, incredere, perseverenta si lucru in echipa
-varsta minima 18 ani
-cunostiinte minime PC
-necesar calculator si conexiune internet
-nu este necesara experienta
-se adreseasa persoanelor carora le place sa citeasca si sunt dispuse sa invete
-se adreseasa persoanelor care isi doresc un venit suplimentar
-munca in echipa

Oferim- instruire gratuita sub forma unor lectii prin email(veti trece mai intai prin instruire,apoi daca doriti veti incepe sa lucrati)
-contract legal si imediat
-castiguri in functie de realizari(incepand de la 100 euro)
-dovada platii


.Pentru cei interesati,trimiteti textul ,,Info" la adresa de email [email protected]

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ