Economica.net: Preţul pentru asigurarea obligatorie a locuinţei se DUBLEAZĂ

| 18 iul, 2014

Preţul poliţei obligatorii de asigurare a locuinţei va creşte substanţial în următoarea perioadă. Este vorba despre scumpiri de până 100 la sută dar şi despre introducerea unei franşize.

Asigurarea obligatorie a locuinţei se va scumpi cu până la 100% iar o astfel de propunere se află deja pe masa Autorităţii de Supraveghere Financiară, au arătat, pentru ECONOMICA.NET surse apropiate situaţiei. Fără detalii în ceea ce priveşte dimensiunea creşterii, informaţia ne-a fost confirmată şi de către directorul PAID, Nicoleta Radu Neacşu.

“O majorare a preţului, introducerea unei franşize sau o combinaţie dintre cele două este absolut necesară pentru ca Pool-ul să îşi poată îndeplini obiectivele în continuare. Am propus ASF acest lucru încă de la finele anului trecut. Ţinem legătura permanent cu ASF pe acest subiect şi înţeleg că sunt deja mai multe variante de lucru. Nu vă pot divulga propunerea în ceeea ce priveşte creşterea preţului însă vă pot spune că franşiza ar trebui să fie între 5 şi 10% din daună”, spune directorul PAID.

Citeşte mai mult pe Economica.net.
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ