ECONOMICA.NET Se deschide cel mai mare parc cu apă geotermală

| 26 mai, 2013

Compania Solarex din Satu Mare, proprietarul hotelului Astoria, va inaugura pe 1 iunie complexul de servicii de turism şi sănătate Aquastar. Este cel mai mare parc cu apă geotermală din ţară, scrie ECONOMICA.NET

Lucrările de con­struc­ţie pentru proiectul AquaStar din Noroieni, județul Satu Mare, au fost demarate în vara anu­lui trecut, iar investiţia de 48 de milioane de lei a provenit din fonduri europene nerambursabile de 25 de milioane de lei şi dintr-un credit de la Eximbank, potrivit ECONOMICA.NET

AquaStar va fi deschis tot timpul anului şi are o capacitate de 2.000 de persoane pe zi în sezonul estival şi 500 de persoane pe zi în extra sezon. Suprafaţa totală a terenului pe care este dezvoltat complexul este de 12.500 mp.

Complexul are cinci piscine exterioare, dar şi piscine interioare, de la bazine de relaxare, hidromasaj, la cele cu apă termală. De asemenea, aici au fost amenajate şapte tipuri de saune, iar pasionaţii de sport au la dispoziţie o zonă unde se poate practica tenis de masă, dar şi aerobic.

AquaStar se va deschide pe 1 iunie şi va funcţiona între orele 9 dimineaţa şi 20.00. Tarifele de intrare sunt: 30 de lei pentru un adult, 20 de lei pentru studenţi şi pensionari şi 15 lei pentru copii cu vârste între trei şi 14 ani. Copii de pînă în trei ani au acces gratuit.

Compania Solarex a fost înfiinţată în anul 1993, cu principal domeniu de activitate hoteluri şi alte facilităţi de cazare. Potrivit site-ului Ministerului de Finanţe, anul trecut societatea a raportat o cifră de afaceri de aproximativ 2 milioane de lei şi are 32 de angajaţi. Acţionarii sunt Karoly Marton Nagy, Erzsebet Nagy şi Noemi Baranyai, oameni de afaceri care mai deţin şi agenţia de turism Soralex Tours şi hotelul Astoria din Satu Mare.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ