ECONOMICA.NET: Site-ul de anunţuri Mercador.ro își schimbă numele

| 14 apr, 2014

Cunoscutul site de anunţuri gratuite Mercador.ro îşi va schimba numele în OLX.ro, potrivit unui anunţ de pe pagina Mercador.ro.

 

 

Cei de la Mercador.ro spun că politica site-ului nu se va schimba în nici un fel, postarea anunţurilor va fi tot gratuită, iar anunţurile adăugate vor rămâne active. De asemenea, toater datele personale de pe fostul Mercador.ro vor fi păstrate pe OLX.ro, scrie economica.net.

Lansat in 2010, Mercador.ro face parte din cadrul Allegro Group Romania, alaturi de Autovit.ro, Fashiondays.ro si Compari.ro. Allegro Group Romania este controlată de compania sud-africană Naspers, care mai deţine în România e-mag.ro, cel mai mare magazin online de pe piaţa locală.

Cei de la Mercador.ro au anunţat o conferinţă de presa la ora 11.00, în care vor da detalii despre rebrandingul site-ului.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ