Economica.net: Un Samsung Galaxy S3 a explodat în buzunarul unei tinere

| 09 iul, 2013

Un Galaxy S3, unul dintre telefoanele anului 2012, produse de coreenii de la Samsung, a explodat în buzunarul unei tinere din Elveţia provocându-i o rană serioasă pe picior, informează Phone Arena, citat de Economica.net.

Vedem pe YouTube filmuleţe cu telefoane aruncate în apă sau care au explodat după ce au fost băgate într-un cuptor cu microunde , dar totuşi cum se poate întâmpla aşa ceva cu un telefon pe care îl ai în buzunar.

Cei de la Samsung Elveţia au trimis telefonul să fie investigat în Coreea de Sud pentru a se afla cauza exactă a incidentului. În cazul în care este din vina Samsung, compania va plăti daune serioase tinerei elveţience de 18 ani, cunoscând destule cazuri de astfel de accidente în trecut cu alte tipuri de produse ale altor producători, conform Economica.net.

Terminalul a fost lansat în luna mai a anului trecut, iar până în luna martie a lui 2013 se vânduseră deja 50 de milioane de unităţi.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ