Ședință de urgență la PSD! Dragnea face remanieri fără să vrea

| 13 noi, 12:13

Biroul Permanent Naţional al PSD se va reuni, marţi, pe ordinea de zi fiind analizarea propunerilor de candidaţi pentru funcţia de ministru al Educaţiei Naţionale. Un alt subiect ar putea fi desemnarea unui ministru la Afacerile Europeane.

Șeful PSD, Liviu Dragnea, face remaniere de nevoie, înainte de CEX-ul amânat de mai multe ori. În ședința BPN de marți este de așteptat să fie agreată propunerea pentru înlocuirea lui Adrian Negrescu de la șefia Ministerului Afacerilor Europene.

Secretarul de stat George Ciamba ar fi propunerea lui Dragnea pentru înlocuirea lui Negrescu, iar alegerea nu e întâmplătoare. Ciamba a transferat-o la cabinetul său, pe post de consilier, pe Ioana Gheorghiaș, fiica lui Mugurel Gheorghiaș, unul dintre acționarii companiei TelDrum, potrivit Romania Libera.

Adrian Negrescu este cel de-al doilea ministru care pleacă din Guvern, după Valentin Popa. Potrivit Mediafax, vineri expiră interimatul de 45 de zile al Rovanei Plumb la Ministerul Educaţiei Naţionale.

La BPN-ul PSD ar putea fi stabiliți noii miniștri. Este posibil ca aceștia să își depună jurământul tot marți, dacă președintele Iohannis își va da acceptul.

Primarul general, Gabriela Firea, a declarat că va fi prezentă marţi la şedinţa BPN şi că abia aşteaptă reuniunea Comitetului Executiv (CEx) al PSD.

Întrebată într-o conferinţă de presă dacă îi e frică de o posibilă excludere a sa, având în vedere că în perioada următoare are loc o nouă şedinţă a CEx al PSD, Firea a răspuns, potrivit Agerpres:

"Avem mâine un Birou Permanent Naţional la Parlament, parcă la ora 11,00, voi fi prezentă, nu fug, cum spun unii colegi de-ai mei, când sunt în ţară particip de fiecare dată. Să vedem dacă se va pune în discuţie şi situaţia mea de rebelă, spun ei, de apărătoare a drepturilor bucureştenilor, spun eu, dacă nu, la Comitetul Executiv, pe care abia îl aştept".

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ