Eduard Hellvig, SRI, întrebat dacă are vreo legătură cu candidatura lui Marian Munteanu: Nu, categoric

| 19 apr, 17:40

Eduard Hellvig, directorul SRI, a declarat într-un interviu pentru Evenimentul Zilei că nu îl cunoaşte pe Marian Munteanu şi că nu a avut nici o legătură cu candidatura acestuia din partea PNL la Primăria Bucureşti.

 

Întrebat "deci nu aveţi nicio legătură cu candidatura lui Marian Munteanu?", Hellvig a spus: "Nu, categoric, nici măcar nu îl cunosc".
Şeful SRI a mai spus că "atunci când nu există informaţii despre o anumită speţă politică, când opinia publică nu găseşte uşor o explicaţie pentru o decizie politică, există tendinţa asta, specifică conspiraţionismului românesc din anii 90, de a implică SRI-ul în tot şi în toate. Le readuc aminte acestora că suntem în 2016".
Hellvig a mai declarat că se aştepta că PNL să anunţe public că "eu nu am niciun amestec în vreo acţiune politică de când mă aflu în fruntea SRI". "Anul acesta este unul electoral şi, din păcate, se vor amestecă tot felul de teme. Eu îi asigur deopotrivă, pe politicieni, gazetari şi cetăţenii români că SRI va rămâne în afară acestei dezbateri", a mai declarat Hellvig.

 

Citeste aici tot interviul din Evenimentul Zilei

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ