Șefa Secției ATI și asistenta șefă de la Spitalul "Sf. Pantelimon" au fost suspendate

| 02 iun, 12:19

Șefa Secției ATI a Spitalului "Sf. Pantelimon", Laura Constantinescu, și asistenta șefă, Laura Manea, au fost suspendate de conducerea unității medicale până la finalizarea unei anchete interne, a declarat, joi, pentru AGERPRES, purtătorul de cuvânt Fiorela Mițoiu.

"Au fost suspendate din funcție pe toată durata anchetei. Sunt suspendate începând de astăzi. S-a decis constituirea unei comisii care să ancheteze întreaga situație. În funcție de rezultatele anchetei vom vedea ce măsuri se vor lua ulterior. În funcție de ceea ce va găsi comisia se vor lua măsurile legale", a precizat medicul.

Măsura a fost luată de conducerea spitalului în urma unui articol apărut pe site-ul jurnalistului Cătălin Tolontan, în care un medic vorbește despre cum sunt utilizate medicamentele în Spitalul "Sf. Pantelimon".

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ