Din păcate, prea puţini ştiu asta. Ce se întâmplă când torni lapte pe păr

| 04 noi, 2013

Laptele e aproape nelipsit din alimentaţia unui om, fie că îl foloseşti la prăjituri, în cafea, cu cereale sau că îl bei gol. Puţini ştiu însă că laptele te ajută şi în alte probleme, scrie HuffingtonPost.

Scoate pete de cerneală: Dacă cerneala de la un stilou sau o imprimantă ţi-a stricat un articol vestimentar, poţi să-l salvezi cu ajutorul laptelui. Enzimele din lapte vor dizolva cerneala fără să distrugă materialul.

Lustruieşte argintul: O soluţie formată dintr-o cană de lapte şi o linguriţă de lămâie este varianta ideală pentru a lustrui argintăria din casă. Tot ce trebuie să faci e să laşi obiectele peste noapte în această combinaţie.

Balsam: Alcătuit din mai multe proteine şi enzime, laptele poate fi un balsam grozav. Tot ce trebuie să faci este să verşi o optime dintr-o ceaşcă de lapte peste păr dupa ce-ai folosit şampon. Apoi clăteşti.

Îngrijeşte pielea: Ce e valabil pentru păr, e valabil şi pentru piele. Enzimele, proteinele şi grăsimile din lapte pot face pielea să strălucească.

Tag-uri: enzime, lapte, păr, piele
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

2 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
01 ian, 2014
mantou
Mulţumesc, aţi fost de mare ajutor. Sunteţi cei mai buni la toate
Vă urez sănătate şi putere pentru mai multe.....OK.
13 dec, 2013
ELISABETA
SUNT LUCRURI CHIAR BINE DE STIUT!!

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ