Efectul miraculos pe care il are morcovul. Ce se întâmplă dacă este aplicat pe ten

| 17 mai, 2014

Morcovul nu lipseste din nicio bucatarie. Supele si salatele noastre devin mai gustoase cu aceasta radacinoasa, insa nu aceasta ar trebui sa fie singura lui intrebuintare.

Morcovul are un continut ridicat de Vitamina A, care este esentiala pentru o piele sanatoasa, aceasta substanta ajutand la prevenirea imbatranirii premature a pielii. In lipsa retinolului (vitamina A), tenul se poate rida sau usca si pot aparea cosuri sau puncte negre.

O masca tonifianta cu morcov este oricand binevenita pentru un ten opac, tern sau lipsit de vitalitate, chiar daca nu avem riduri.

Cea mai simpla masca cu morcov

Iar morcovul nu trebuie neaparat folosit intr-o combinatie pentru a avea efect. Dati prin razatoare un morcov, stoarceti zeama folosind un tifon, apoi puneti-l pe fata. Este folositor pentru tenuri obosite, lipsite de prospetime. Morcovul mai poate fi amestecat cu caimac de lapte, smantana sau drojdie de bere.

Asadar, este foarte simplu si ieftin sa va mentineti tineretea tenului doar cu morcovii din camara.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
17 mai, 2014
Horia Nabot
Pactul de coabitațiune cu Băse... funcționează și acum - de minune
Reclama deșănțată ce-o faceți aici prea lată și deloc anemic pe tv la partidul pmp, arată că sunteți prea lacomi și deloc isteți ...

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ