Șefia PSD, scoasă la bătaie! O nouă ședință cu scântei

| 10 iun, 10:40

Viorica Dăncilă nu pierde vremea și începe campania internă pentru șefia PSD. Potrivit unor surse, de la ora 10.00 le-a chemat pe femeile social-democrate la o discuție, iar de la 11.00 a convocat conducerea partidului în ședința pentru a pune la punct ultimele detalii legate de Congresul PSD care va avea loc la finalul lunii.

Deși public a spus ca încă n-a luat o decizie, colegii săi susțin ca este ca sigură candidatura lui Dancila la șefia PSD.

Ruptura de la vârful PSD s-a produs cu o seară înainte de Comitetul Executiv Național. Într-o întâlnire la Parlament, Viorica Dăncilă a insistat cu organizarea Congresului până la finalul acestei luni.

”Viorica, eu nu cred că este bine pentru partid,", i-a spus atunci Paul Stănescu, potrivit unor surse din PSD.

Propus de Dăncilă președinte executiv al PSD, Stănescu i-a spus cu o seară înainte că își va da demisia, dacă nu se va răzgândi in privinta congresului. La fel și Marcel Ciolacu, președinte al Camerei Deputaților. Paul Stănescu a făcut-o. Marcel Ciolacu, nu.

Nimic nu a făcut-o pe Viorica Dăncilă să se răzgândească. A luat prima cuvântul în ședința Comitetului Executiv și și-a anunțat partidul că vrea Congres în luna iunie.

Tag-uri: psd
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ