El Nino este mic copil! De 100 de ani nu s-a mai întâmplat asta în România. Cu ce ne vom confrunta vara asta

| 20 iun, 2014

Fenomenul El Nino este mic copil pe langa ce temperaturi ridicate vom avea in aceasta vara, temperaturi care nu a mai avut parte Romania de acum 100 de ani.

Cel putin asa anunta meteorologii care mizeaza pe trei luni caniculare de vara din cauza unui fenomen asemanator cu “El Nino”.

Am putea vorbi despre cea mai calduroasa vara din momentul in care au inceput sa se faca masuratorile, adica acum mai bine de 100 de ani, si asta din cauza fenomenului El Nino, care este foarte puternic in acest an.

Acest fenomen duce la incalzirea apelor din Oceanul Pacific, fapt ce influenteaza cresterea temperaturilor medii globale. Ramane de vazut daca vom reusi sa batem recordurile absolute de temperatura inregistrate in Romania pe timpul verii: in 1951, Braila, 44,5 de grade Celsius.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
20 iun, 2014
gogu
abereaza
asa ziceau si acum 3 luni ca va fi cea mai calda vara si uite ca e deja 20 iunie si a plouat aproape in fiecare saptamana si acum sant 20 de grade.stirile astea le dau si ei la ghici pe sistemul vara e cald si iarna frig.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ