Elan Schwartzenberg a fost dat în urmărire naţională

| 14 iun, 10:58

Omul de afaceri Elan Schwartzenberg a fost dat în urmărire naţională de Poliţia Română, poza acestuia apărând, luni, pe site-ul Poliţiei la persoane urmărite, fiind parte din procedură, după ce Tribunalul Bucureşti a emis un mandat de arestare în lipsă pe numele lui.

Poliţia Română l-a dat în urmărire naţională pe omul de afaceri Elan Schwartzenberg , fiind aprte din procedură, după ce Tribunalul Bucureşti a emis, vineri, mandat de arestare preventivă în lipsă, pentru 30 de zile pe numele acestuia. Odată publicat acest anunţ, omul de afaceri va fi căutat în ţară, iar dacă nu va fi găsit, anunţul va fi publicat pe site-ul Europol şi Interpol, fiind vorba de urmărire internaţională.

Procurorii anticorupţie au cerut arestarea lui Elan Schwartzenberg pe 30 mai, fiind acuzat de complicitate la dare de mită, în solicitare DNA motivând că omul de afaceri „s-a ascuns, în scopul de a se sustrage de la urmărirea penală.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ