Elena Cadar s-a impus în proba de dublu a turneului ITF de la Sharm El Sheikh

| 30 apr, 2013

Perechea formată din jucătoarea română de tenis Elena Teodora Cadar şi Arabela Fernandez-Fabener (Spania) a câştigat proba de dublu din cadrul turneului ITF de la Sharm El Sheikh (Egipt), dotat cu premii totale de 10.000 de dolari, graţie victoriei cu 6-4, 6-3 în faţa principalelor favorite, rusoaica Olga Doroşina şi brazilianca Laura Pigossi.

Favoritele nr. 2 ale probei nu au jucat în primul tur, în sferturi au dispus cu 6-1, 6-1 de cuplul Syna Kayser (Germania)/Lisa-Maria Moser (Austria), iar în semifinale au câştigat cu 6-2, 6-4 în disputa cu rusoaicele Ana Morghina/Iana Sizikova (N. 3).

La simplu, Cadar (N. 5) a fost învinsă în optimi chiar de partenera sa de dublu, cu 1-6, 6-1, 6-2, după ce o eliminase pe Mora Eshak (Egipt), cu 6-1, 6-3.

Cadar (19 ani) a cucerit astfel al doilea său titlu ITF la dublu, după cel de anul trecut de la Antalya. Ea are şi un titlu la simplu, obţinut tot în 2012, la Ashkelon (ITF, 10.000 dolari).

Tag-uri: Elena Kadar, ITF, tenis
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ