Elena Udrea a izbucnit în plâns la audierea în dosarul Gala Bute

| 26 apr, 13:53

Elena Udrea a izbucnit în lacrimi marţi, în timpul audierilor în dosarul Gala Bute, în care este judecată pentru luare de mită, abuz în serviciu şi tentativă de fraudare a fondurilor europene. Elena Udrea povestea despre relaţia ei cu Ana Maria Topoliceanu. 

Elena Udrea a fost audiată marţi de judecători în Dosarul Gala Bute, în care este judecată pentru luare de mită, abuz în serviciu şi tentativă de fraudare a fondurilor europene.

Elena Udrea a venit să dea explicaţii în legătură cu acuzațiile pe care i le aduc procurorii anticorupție. Fostul ministru este ultimul inculpat din dosar care este audiat înainte de a se trece la a doua etapă, cea a administrării și discutării probelor aduse atât de procurori cât și de avocații apărării.

Deputatul a anunțat deja că vrea să cheme în instanță mai mulți martori, inclusiv foști colegi din Minister, care să povestească cum a fost organizată Gala Bute.

De asemenea, a fost reaudiat și fostul consilier al Elenei Udrea. Ștefan Lungu a dat o declarație mai amănunțită cu privire la aciuzațiile potrivit cărora oamenii de afaceri plăteau comisioane nelegale către funcționari din Minister pentru a se asigura că această instituție face la timp plățile pentru contractele aflate deja în derulare.

Potrivit lui Ștefan Lungu aceste comisioane erau o practică obișnuită în Ministeru și se ridicau 10 % din valoarea contractelor acordate de Minister.

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ