Elena Udrea are talie dar n-are caracter

După ultima sa cură de slăbire,  Elena Udrea caută cu foame nedisimulată să obțină întreaga atenție a opiniei publice. Dând bice disperate în neverosimila sa cursă către Cotroceni, ar fi în stare să facă orice pentru asta. Ca să ajungă cât mai rapid în centrul atenției, Elena Udrea se dezbracă de caracter și aruncă fără regrete peste bord și balastul bunului simț...

Campioană incontestabilă a vorbelor fără rost și a discursului lipsit de sens, Udrea toacă vrute și nevrute, anunțând ca o moașă guralivă nașterile unor formațiuni politice din care nu face parte, la grămadă cu nașterile unor copii cu care nu este înrudită. Care-i rostul expozeului blondei și în ce calitate se simte aceasta datoare să ne informeze despre bunul mers al sarcinii Elenei Băsescu?

Udrea depăşeşte evident orice limită a bunului simţ, fiind prima care anunţă unde și cum se va naşte fetița Elenei Băsescu. Astfel de anunţuri legate de viaţa personală a familiei președintelui sunt niște jenante pretexte de comunicare politică și fac trimitere mai degrabă la apucături de juntă sud-americană, decât la o democrație a Uniunii Europene. În ce calitate se substituie Elena Udrea și face în premieră anunțuri pe care lumea, în măsură în care ar fi cineva interesat, le-ar fi vrut spuse de soția președintelui, viitoarea bunică? Nici detaliile intime ale unei familii, expuse tabloid, nici obsesia aproape compulsiv - obsesivă a Elenei Udrea de a fi mereu în centrul atenției nu se justifică în vreun fel. Nimeni nu i-a auzit niciodată pe Traian Băsescu, Elena Băsescu sau pe Maria Băsescu vorbind despre viaţa personală a Elenei Udrea. Inexplicabil, aceasta se trezește vorbind neîntrebată despre copilul Elenei Băsescu ca şi cum ar fi nepotul ei. Comparativ, bona lui Victor Ponta, o persoană particulară amintită accidental în discursul prezidențial, ar fi infinit mai îndreptățită să facă un anunț de acest fel, legat de familia președintelui, sub pretextul reciprocității.

Sunt curios cine și în ce fel îi va putea spune blondei stop joc și lacătul bunului simț la gură, în această delicată situație. Căci altfel ne vom confrunta inevitabil cu situația ridicolă în care exuberanta favorită a președintelui o să ne transmită, în direct și la o oră de vârf, noul născut în dinastia prezidențială, contracție cu contracție.

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ