ELENA UDREA: Aştept momentul când ţara va fi condusă de generali de Securitate

| 26 iun, 11:22

Aştept momentul când ţara va fi condusă de generali de Securitate". Declaraţia şoc îi aparţine Elenei Udrea. Fostul ministru al Turismului a mai spus şi că speră că cei care au aplaudat încătuşarea ei trăiesc mai bine.

Întrebată ce părere are că Guvernul este condus la ora actuală de un general MAPN, Gabriel Oprea, Elena Udrea a răspuns că îşi doreşte altceva, informează România TV.

"Eu astept sa conduca Guvernul un general SRI, ca sa fie treaba buna si sa avem un sistem cu totul militarizat. Presupun ca tara este multumita, mulţi au aplaudat ca au vazut-o pe Udrea cu catuse si pe altii in catuse, îmi imaginez că lumea traieste mai bine din acel moment si are salarii mai bune, si Romania e pe drumul cel bun, astept momentul cand tara va fi condusă de un general de Securitate", a declarat Elena Udrea din faţa secţiei de poliţie 2, acolo unde trebuie să se prezinte în fiecare zi de marţi şi vineri, conform caledarului impus de controlul judiciar.

 

 

 

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

2 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
26 iun, 11:37
Palada Mieunel
fantastic,demolator,injositor...
dupa ce a balacarit-o in ultimul hal,siteul Obedient al lui Sultanescu,citeaza din Udrea
adica din clasici
matrafox,casa mea cea noua,Coana Mita,va iubesc pe toti,bani sa iasa..
va pup,pa
26 iun, 14:47
palada imobiliarul
Elena Udrea a comentat cazul Sebastian Ghiţă, precizând că deputatul „a avut o bună ocazie să vorbească, pe care a ratat-o”. "A ales să fie slugarnic", a spus aceasta.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ