Plângerea lui Sebastian Ghiţă împotriva modificării controlului judiciar, respinsă

| 26 iun, 11:58

Plângerea formulată de deputatul Sebastian Ghiţă împotriva deciziei procurorilor DNA Ploieşti de modificare a măsurii controlului judiciar dispusă faţă de acesta, în sensul interzicerii exercitării funcţiei de parlamentar şi părăsirii municipiului Ploieşti a fost respinsă, au declarat vineri, surse judiciare, potrivit Agerpres.

Ieri,  Sebastian Ghiţă a revenit cu noi acuzaţii la adresa procurorilor DNA, despre care afirmă că nu au nicio dovadă că ar fi dat mită electorală în Republica Moldova. Mai mult, deputatul afirmă că are mărturii şi înregistrări de la zeci de oameni care au fost presaţi de DNA să facă denunţuri despre el.

Sebastian Ghiţă susţine că procurorii nu au nicio dovadă că s-au folosit bani negri în campania electorală şi că întreg dosarul dosar e febricat.

Aş vrea să întreb liderii politici, pe cei din partide, de ce e rău să-ţi faci campanie electorală în Moldova. Nu a existat nicio mituire electorală, procurorul nu are nicio probă că vreun cetăţean din Moldova a primit bani sau alte lucruri de valoare pentru vot. Toate lucrurile s-au întâmplat în cadrul legii. Procurorii fac nişte afirmaţii şi distrug vieţile unor oameni; şi nu toţi, acest procuror Onea, ca să-şi susţină afirmaţiile, a întocmit, împreună cu un expert, un raport preliminar, - în contra cercetărilor făcute de DNA Bucureşti - a tras concluzia că e vorba de bani negri. N-are nicio dovadă şi face acuzaţii grave şi mă văd nevoit să mă apăr. Acest domn nu are nicio dovadă că s-au spălat bani sau s-a făcut evaziune fiscală”, a declarat Sebastian Ghiţă, la Digi24.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ