Prima reacţie a Federaţiei Române de Fotbal, după ce omul doi din instituţie a fost pus sub învinuire de DNA

| 28 iun, 13:31

Federaţia Română de Fotbal anunţă că va urmări cazul Timişoara şi că faptele pentru care este acuzat omul numărul doi din FRF, Gheorghe Chivorchian, au fost comise înainte ca el să fie numit adjunct al FRF.

"Federația Română de Fotbal a luat la cunostință decizia DNA Timișoara de a schimba calitatea domnului Chivorchian din cea de martor în cea de «pus sub acuzare». Fiind un caz care se referă la o activitate anterioară, făra legatură cu Federația Română de Fotbal, nu am avut informații despre aceste proceduri pînă în acest moment", se arată în comunicat.

Citeşte şi: Unul din cele mai grele nume din fotbal a fost pus sub acuzare de DNA! Prejudiciul e de milioane

Instituţia mai anunţă că va urmări dosarul si aşteaptă decizia instanţelor. Chivorchian este urmărit penal pentru fapte comise în perioada în care era preşedinte al Poli Timişoara.

Chivorchian a fost pus sub învinuire pentru abuz în serviciu şi fals în înscrisuri în dosarul privind finanţarea ilegală a echipei de fotbal a lui Marian Iancu, Poli Timişoara. Auditorii Curții de Conturi au descoperit că echipa de fotbal Poli Timișoara a decontat aceleaşi facturi, atât la Consiliul Judeţean Timiş, cât şi la Primăria Timişoara.

Prejudiciul adus bugetului Consiliului Județean se ridică la peste 1.000.000 de euro.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ