Gorghiu avertizează: DEMISIA LUI PONTA, un scenariu posibil

| 26 iun, 15:42

Co-preşedintele PNL Alina Gorghiu a declarat vineri, la Focşani, că nu crede că premierul Victor Ponta îşi va da demisia, ea adăugând că PNL va demara în această vară o campanie de strângere de semnături pentru demiterea acestuia, transmite Agerpres.

 

'E un scenariu posibil, dar foarte puţin probabil, aş fi mizat pe o demisie a lui Victor Ponta în secunda în care s-a pus problema acestei demisii, în ziua în care DNA-ul a anunţat că a început urmărirea penală împotriva domniei sale, nu doar că nu s-a întâmplat să-şi dea demisia, dar la câteva zile a cerut Parlamentului României, Camerei Deputaţilor din care face parte, un vot împotriva solicitărilor venite din partea DNA', a spus liderul PNL.

Citeste si: Gorghiu, DEZVĂLUIRE INCREDIBILĂ despre manevra ascunsă a lui Tăriceanu

Gorghiu a spus şi că 'se împlinesc trei săptămâni în care Victor Ponta a fragilizat situaţia României şi a vulnerabilizat România în faţa partenerilor externi, ca să nu mai vorbim de opinia pe care o au cetăţenii români faţă de această situaţie'.

'Costurile încăpăţânării domniei sale de a rămâne privilegiat în funcţie sunt mari, vom strânge semnături până în momentul în care Victor Ponta îşi dă demisia, nu ne vom opri nici la milionul de semnături - sper ca până la sfârşitul verii să strângem 1 milion, dar dacă Victor Ponta nu îşi dă demisia, procesul va continua până când va înţelege că este cazul să-şi dea demisia', a mai spus co-preşedintele PNL.

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ