Surse: Victor Ponta va sta în Turcia încă o săptămână pentru recuperare

| 27 iun, 14:06

Premierul Victor Ponta va reveni în ţară peste o săptămână. Surse citate de Antena 3 susţin că Victor Ponta ar fi vrut să revină în acest weekend, dar medicii din Turcia i-au subliniat că ar trebui să mai stea cel puţin o săptămână la recuperare.

"În această dimineaţă premierul a făcut un nou control şi medicii i-au recomandat să mai rămână minim o săptămână în Turcia. Acum recuperarea merge destul de dificil şi este nevoie de exerciţii în apă, pentru recuperarea elasticitiăţii ligamentelor la genunchiul operat. Astfel, premierul va sta încă şapte zile în Turcia, chiar dacă acesta ar fi vrut să revină mult mai repede în ţară", notează Antena 3.

Citește și:  Liviu Dragnea: Lipsa premierului din ţară TULBURĂ foarte mult partidul şi coaliţia

Coordonatorul politic al PSD, Liviu Dragnea, a declarat joi, la Oradea, că i-a recomandat prietenește premierului Victor Ponta să caute o soluție de a face recuperarea medicală în țară, după operația în Turcia.

Citește și:  Liviu Dragnea, despre recuperarea lui Ponta: I-am spus prieteneşte să o facă în ţară

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ