Liviu Dragnea, despre numirea lui MRU: Nu putem da un vot de încredere unui om în care nu avem încredere

| 26 iun, 16:22

Coordonatorul politic al PSD, Liviu Dragnea, a declarat vineri, la Baia Mare, că parlamentarii social-democrați nu vor vota pentru numirea lui Mihai Răzvan Ungureanu în postul de director al SIE.

" Practic, este imposibil pentru noi să acordăm un vot de încredere pentru un om în care nu avem încredere. Indiferent ce se spune despre politică, un minim de demnitate și de respect de sine trebuie să aibă ( ...). Nu avem încredere.

Noi suntem foarte curioși cum cei de la PNL, care au participat cu noi să fie dat jos MRU, pe care-l criticau foarte mult în timpul campaniei electorale, dintr-o dată, brusc, vor avea încredere în el. Noi sperăm ca toată coaliția să aibă acest punct de vedere (...). PSD-ul nu trebuie să-și schimbe punctul de vedere", a spus Liviu Dragnea, conform Agerpres.

Citește și:  Ședință la Parlament pentru numirea lui Mihai Răzvan Ungureanu la șefia SIE

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ