Rovana Plumb: PSD va continua guvernarea

| 28 iun, 17:28

Rovana Plumb, liderul interimar al PSD, a declarat că PSD nu renunţă la guvernare şi că partidul rămâne unit. Ea a făcut şi câteva scurte referiri la starea de sănătate a premierului, aflat la recuperare în Turcia, şi spus că Victor Ponta va reveni în curând în ţară.

Rovana Plumb, președintele Consiliului Național al PSD, a declarat duminică, întrebată despre colaborarea cu UNPR, că actuala coaliție majoritară va continua guvernarea.

"Majoritatea pe care o avem în Parlament, coaliția la guvernare va continua guvernarea. Prioritatea zero a PSD este de a continua guvernarea, lucrurile bune pe care le-am făcut, măsurile socio-economice pe care le-am luat, reparațiile și creșterea economică vor continua și vom distribui bunăstarea creșterii economice către cetățeni", a afirmat Rovana Plumb.

Ea a subliniat că PSD este un partid unit, stabil, solidar, cu prioritate de a continua guvernarea.

"PSD este un partid unit, un partid stabil, un partid solidar, care se bazează pe cei 1.500 de primari, pe consilieri locali, consilieri județeni, președinți de consiliu județean, parlamentari, membrii noștri de partid și simpatizanți și în continuare își va duce mandatul acestei guvernări", a spus Rovana Plumb.

Ea a răspuns și unor întrebări ale jurnaliștilor cu privire la la întoarcerea în țară a premierului Victor Ponta.

"Domnul prim ministru Victor Ponta și președinte al PSD se va întoarce în țară atunci când starea de sănătate îi va permite. Acest lucru este decis de echipa de medici care verifică starea de sănătate a domnului Victor Ponta", a spus Rovana Plumb.

Prezentă la Comișani la inaugurarea primăriei din localitate, Rovana Plumb, care este parlamentar de Dâmbovița, a ținut și un scurt discurs în care a subliniat că PSD va continua guvernarea.

"Nimeni care vrea în țara asta să facă jocuri de putere creând instabilitate, sub nicio formă nu va putea să facă ceva pentru și împotriva PSD. PSD rămâne un partid unit și un partid care va continua guvernarea", a mai afirmat președintele Consiliului Național al PSD.

Citeşte şi: Bătălia SIE. Gorghiu: PSD este încercuit. Dragnea: Vom intra într-o altă etapă de colaborare

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ