Vasile Blaga: Nu voi candida la Primăria București și nici în altă parte

| 27 iun, 16:35

Vasile Blaga nu va candida la funcția de primar al municipiului București și nici pentru altă funcție la alegerile locale din 2016, a anunţat sâmbătă co-preşedintele PNL.

Vasile Blaga a declarat, sâmbătă, la o întrunire la Piatra-Neamț, că este rândul ”altora” pentru astfel de candidaturi.

”Am candidat odată și am pierdut cu 46%, am luat peste partid atunci. Eram un singur partid, nu eram alianță. Nu, nu voi candida la Primăria București și nici în altă parte. Este rândul altora”, a declarat Vasile Blaga, citat de Agerpres.

Nici co-președintele PNL, Alina Gorghiu, nu este interesată de vreo candidatură la alegerile locale.

Cât privește modul de alcătuire a listelor de candidați, date fiind unele asperități care mai există între fostul PNL și PDL, Alina Gorghiu și Vasile Blaga au declarat că nu se pune problema unor parități ci vor fi aleși candidații cei mai buni.

”Paritate pe listă? Nu ne interesează din ce zonă a marelui PNL vin candidații. Pot veni de la vechiul PNL sau PDL, doar să fie recunoscuți de comunități ca oameni de valoare. Este neproductiv și incorect să stabilești cote. Am convingerea că liderii PNL vor găsi înțelepciunea să facă lista în fermoar, să fie reprezentat tot județul”, a adăugat Vasile Blaga.

Pe de altă parte, Alina Gorghiu a precizat că orice membru al PNL care nu va înțelege și nu va respecta fuziunea se situează în afara partidului.

Citeşte şi: Vasile Blaga, ATAC la premier: Situația în care se află România i se datorează lui Victor Ponta

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ