Alina Gorghiu: PNL se bucură de cea mai mare încredere din partea românilor

| 26 iun, 18:47

În cadrul unei întâlniri cu liberalii vrânceni, co-președintele PNL Alin Gorghiu le-a spus acestora că PNL este partidul care se bucură de cea mai mare încredere din partea românilor.

Azi la Focșani, alături de Vasile Blaga și de alți câțiva colegi din conducerea națională a PNL, am avut o serie de întâlniri cu liberalii vrânceni. Le-am spus membrilor și simpatizanților PNL că suntem partidul care se bucură de cea mai mare încredere din partea românilor și că avem obligația să onorăm această încredere. PNL este alternativa la guvernarea eșuată a PSD, e partidul de la care oamenii așteaptă modernizarea accelerată a României”, a scris Gorghiu pe Facebook.

Co-președintele liberalilor a mai spus că România va fi mai bine cu un PNL mai puternic.

Cu un PNL mai puternic, României îi va fi mai bine. Călătoria în Moldova continuă, urmează la acest sfârșit de săptămână Neamț și Bacău”, a mai scris aceasta.

 

Citeşte şi: Gorghiu avertizează: DEMISIA LUI PONTA, un scenariu posibil

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ