Gorghiu, DEZVĂLUIRE INCREDIBILĂ despre manevra ascunsă a lui Tăriceanu

| 26 iun, 14:57

Co-preşedintele PNL Alina Gorghiu a declarat vineri, la Focşani, că 'există o majoritate suficientă care să voteze propunerea preşedintelui Klaus Iohannis pentru funcţia de director SIE' referitoare la Mihai Răzvan Ungureanu, dar nu exclude posibilitatea ca 'preşedintele Senatului, Călin Popescu Tăriceanu, să nu convoace plenul Parlamentului' pentru vot, potrivit Agerpres.

 

'Este o solicitare care trebuie tratată de urgenţă, preşedintele Senatului este într-o tăcere nejustificată, pentru că de ieri până astăzi ar fi putut să aibă o reacţie publică, aşteptăm să vedem când se vor convoca Birourile reunite', a mai declarat, Alina Gorghiu.

Ea a adăugat că în cazul în care nu va fi convocat plenul pentru votul pe această temă până marţi, 30 iunie, se va discuta despre posibilitatea convocării unei sesiuni extraordinări a Parlamentului în acest sens.

Citeste si: KLAUS IOHANNIS, primire SPECTACULOASĂ la Bruxelles

'Dacă vor refuza să convoace acest plen în această sesiune parlamentară, adică până marţi inclusiv, vom discuta posibilitatea miercuri, joi, convocarea unei sesiuni extraordinare pentru că trebuie să reacţionăm la o solicitare importantă venită din partea instituţiei prezidenţiale, avem obligaţie instituţională ca parlament să o discutăm, să o punem pe ordinea de zi chiar dacă domniile lor se eschivează', a mai spus Gorghiu.

Preşedintele Klaus Iohannis l-a nominalizat miercuri pe Mihai-Răzvan Ungureanu pentru funcţia de director al SIE, transmiţând în acest sens o scrisoare preşedinţilor Camerelor.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ