Hunor: Aş veni şi de pe Lună pentru oameni ca Ungureanu. Nu mi-a fost uşor să stau lângă Ponta

| 30 iun, 18:21

Preşedintele UDMR, Kelemen Hunor, a declarat marţi, în plenul Parlamentului, răspunzându-i liderului deputaţilor social-democraţi, Marian Neacşu, că nu i-a fost uşor să stea alături de Victor Ponta din cauza unor oameni din PSD, punctând că va veni şi ''de pe Lună la serviciu'' pentru oameni care şi-au respectat cuvântul faţă de el şi de formaţiunea sa, transmite Agerpres.

"Îl pot înţelege pe domnul Kelemen Hunor care a venit tocmai de la Budapesta astăzi pentru a-l reînscăuna pe domnul Mihai-Răzvan Ungureanu, cel care a făcut cadou statului maghiar moştenirea Gojdu", a afirmat liderul deputaţilor social-democraţi, Marian Neacşu, în plenul Parlamentului, la dezbaterile privind validarea lui Mihai-Răzvan Ungureanu la şefia SIE.

În acest context, Kelemen Hunor i-a răspuns că va veni şi de pe Lună la serviciu pentru oameni ca Ungureanu.

Citeste si: Gorghiu, DEZVĂLUIRE INCREDIBILĂ despre manevra ascunsă a lui Tăriceanu

"Mă bucur că dl lider al grupului PSD mă înţelege. Mă bucur că a ajuns la această înţelepciune. Eu am stat alături de Victor Ponta şi nu mi-a fost uşor. Nu din cauza lui Victor Ponta, din cauza unor colegi ai dvs, dl Neacşu. Nu mi-a fost uşor, dar mi-am respectat cuvântul şi voi veni la serviciu şi de la Miercurea Ciuc ,şi de la Cluj, şi voi veni şi de pe Lună pentru oameni care şi-au respectat cuvântul faţă de mine, faţă de noi", a spus liderul UDMR.

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
30 iun, 21:02
liviuioan
--- .......nu-i FUDUL
Si ce ploaie vine de la MOSCOVA , draghe hun-oroare . In contextul actual cu toate tumbele facute---2016--E PA ! si fara medalii --acum se bat alti iubitori de medalii si slugi la noul stapan .

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ