UNGUREANU: Voi colabora foarte bine cu preşedintele. Dar şi cu oricine va fi premier

| 30 iun, 20:35

Mihai-Răzvan Ungureanu, noul director al SIE, a declarat marţi că va avea o colaborare instituţională foarte bună cu preşedintele Klaus Iohannis, dar şi "cu oricine va fi premier", potrivit Agerpres.

 

Întrebat ce fel de relaţie de colaborare va avea cu preşedintele Klaus Iohannis, el a spus că acesta este preşedintele CSAT şi că "va fi o relaţie foarte bună de colaborare instituţională".

În ceea ce priveşte relaţia cu premierul Ponta, el a răspuns: "Cu oricine va fi premier, este vicepreşedintele CSAT".

El a precizat că obligaţia sa este de a renunţa la calitatea de senator, postul urmând să fie vacantat. "Sunt foarte multe lucruri care procedural trebuie rezolvate şi e firesc ca odată cu votul şi cu tot ceea ce înseamnă procedura parlamentară, obligaţia mea este de a renunţa la poziţia de senator de Arad, postul se va vacanta", a explicat Mihai-Răzvan Ungureanu, întrebat dacă va demisiona din Senat.

Mihai-Răzvan Ungureanu a fost numit, marţi, director al SIE de plenul Parlamentului cu 278 de voturi ''pentru'' şi şase ''împotrivă'', dintr-un total de 284 de voturi valabil exprimate.

Citeste si: ŞOC! PIERDEREA GREA suferită de Mihai Răzvan Ungureanu, la puţin timp după ce a câştigat şefia SIE

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ