Bombă! Gheorghe Ştefan "Pinalti" pierde jumătate de avere!

| 27 iun, 10:38

Gheorghe Ștefan (Pinalti) a intentat acţiunea de divorţ la Judecătoria Piatra Neamţ. Fostul primar din Piatra Neamț va divorța cu acordul părţilor, dar, conform Codului Civil, cei doi soţi trebuie să meargă mai întâi la un mediator, care va încerca să-i convingă să nu divorţeze.

Gheorghe Ștefan, urmărit penal într-unul din cele mai mari dosare de corupție, va divorța după o căsnicie de mai bine de 35 ani

Pinalti va împărţi cu soţia lui, Elena, bunurile dobândite în timpul căsătoriei, respectiv 3 terenuri, un apartament în Bucureşti, o casă în Piatra Neamţ, dar şi tablouri şi bijuterii în valoare de aproape 10.000 de euro, multe din ele fiind acum sub sechestru DNA, scrie libertatea.

Citeşte şi:  Dezvăluiri din "beciul domnesc"! Cum îşi ocupau timpul Dorin Cocoş, Pinalti şi Sile Cămătaru

În urmă cu 10 ani topurile celor mai bogați români îl creditau pe edilul din Piatra Neamț cu o avere de peste 10 milioane de dolari.

De altfel, potrivit procurorilor, Dorin Cocoş ar fi cerut 17,5 milioane de euro pentru el, Gheorghe Ştefan şi Gabriel Sandu, pentru a interveni în achiziţionarea dreptului de utilizare a licenţelor Microsoft, din care 15,7 milioane de euro ar fi ajuns în contul unor firme controlate de cei trei, direct sau prin intermediari.




loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ