LOVITURĂ de teatru în dosarul lui IULIAN HERŢANU

| 30 iun, 08:22

În urma expertizei din dosar rezultă că prejudiciul produs de firma lui Iulian Herţanu este zero.

O expertiză DNA arată că prejudiciul creat este zero, potrivit România TV. Mai exact, expertiza arată că societatea lui Iulian Herţanu a încasat 60% din valoarea contractului anchetat de procurorii DNA, dar a efectuat 70% din lucrare, deci de fapt a lucrat mai mult decât a fost plătită să o facă.

Iulian Herțanu, acționar la SC Grossman Engineering Group SRL, este acuzat de săvârșirea infracțiunilor de constituire a unui grup infracțional organizat, schimbarea nelegală a destinației fondurilor europene și evaziune fiscală. Aceleași acuzații au fost reținute și în cazul oamenilor de afaceri Mihail Marian Coman și Vladimir Răzvan Ciorbă.

În aceeași cauză, sunt cercetați sub control judiciar Mircea Cosma, președinte al CJ Prahova, și deputații Vlad Cosma și Sebastian Ghiță, cei din urmă fiind acuzați de sprijinire a unui grup infracțional organizat.

Citeste si: PROFESIA DE AVOCAT a fost modificată de către Senat: ce noutăţi apar

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
30 iun, 08:37
Palada Pufosul
sa i se dea cei 10% inapoi lui Hertanu
lucrarea nu trebuie terminata,la ce le trebuie celor din Comarnic apa si canal?
ce,nu au closete?

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ