DNA: Ofiţer DIICOT, trimis în judecată în dosarul disjuns din cel al lui Pricop şi Lucinschi

| 29 iun, 16:50

Procurorii DNA l-au trimis în judecată, sub control judiciar, pe Constantin Comăneanu, ofiţer de poliţie judiciară în cadrul DIICOT, pentru luare de mită, transmite Agerpres.

 

DNA precizează că dosarul a fost disjuns din cauza în care au fost trimişi în judecată Sergiu Lucinschi şi Radu Pricop.

Potrivit procurorilor, Constatin Comăneanu, cu gradul profesional de comisar de poliţie, delegat să lucreze în cadrul DIICOT, a primit de la o persoană, în două rânduri, respectiv în 12 februarie şi 30 martie 2015, suma totală 10.000 euro, de fiecare dată câte 5.000 euro.

Citeste si: Ginerele lui Băsescu în dosarul de şantaj: Trebuie să-mi explicați un pic tehnicalitatea (STENOGRAME)

DNA susţine că suma reprezenta recompensa pentru ajutorul acordat unui om de afaceri, în sensul oferirii, prin încălcarea atribuţiilor de serviciu, de date şi informaţii dintr-un dosar penal aflat în instrumentarea DIICOT care îl privea pe acesta şi în care ofiţerul de poliţie fusese delegat pentru a efectua acte de urmărire penală. El a fost prins în flagrant în 30 martie.

Dosarul a fost trimis spre judecare Tribunalului Bucureşti, cu propunere de a se menţine măsurile preventive dispuse în cauză.

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ