SEBASTIAN GHIŢĂ, veşti bune din partea DNA

| 29 iun, 13:24

După ce i-au pus sechestru pe toată averea, i-au interzis să-şi exercite funcţia de deputat, să plece şi Ploieşti şi să ia legătura cu Victor Ponta, procurorii DNA au şi veşti bune pentru Sebastian Ghiţă.

Potrivit unor surse citat de România TV, procurorii vor ridica sechestrul instituit pe anumite firme aparţinând unor apropiaţi ai lui Sebastian Ghiţă, pentru a permite acestor societăţi comerciale să efectueze plăţi pentru a nu intra în colaps.

Procurorii ar putea înlocui interdicţia de a părăsi Ploieştiul cu interdicţia de a părăsi ţara pentru Sebastian Ghiţă, au mai declarat sursele citate de România TV.

Citeste si: SEBASTIAN GHIŢĂ: „Tot ce mi s-a întâmplat pare o răzbunare”

Sebastian Ghiţă s-a prezentat luni dimineaţă la DNA Ploieşti, din proprie iniţiativă, pentru a oferi explicaţii despre acuzaţiile care o se aduc. Deputatul este cercetat de DNA, sub control judiciar, pentru trafic de influenţă, complicitate la schimbarea, fără respectarea prevederilor legale, a destinației fondurilor europene, spălare de bani, în formă continuată, evaziune fiscală, în formă continuată, coruperea alegătorilor, efectuarea de operațiuni financiare, ca acte de comerț, incompatibile cu funcția, în formă continuată.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
29 iun, 14:32
Palada Pufulet
noi suntem oameni de cuvant
asteptam dezvaluirile promise si declaratile martorilor timorati de DNA
sau ai capatat defectul prietenului Ponta,mincinosul?

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ