Sebastian Ghiță s-a prezentat la ÎCCJ pentru a contesta măsura sechestrului nelimitat

| 30 iun, 10:42

Sebastian Ghiță s-a prezentat marți dimineață la sediul Înaltei Curți de Casație și Justiție (ÎCCJ) pentru a depune contestație privind sechestrul extins pe care instanța l-a aplicat în cazul său unde a declarat că este primul cetățean cu sechestru nelimitat și nu poate trăi în aceste condiții.

Întrebat dacă are bani pentru hrana de zi cu zi, deputatul a evitat răspunsul și a subliniat doar faptul că nu are voie să efectueze nicio tranzacție bancară.

"Sunt primul cetățean cu sechestrul nelimitat și în aceste condiții nu am cum să trăiesc în România", a declarat Sebastian Ghiță.

Citeste si: RomâniaTV: Sebastian Ghiţă, despre dosarul de la DNA: Mi-au spus "toarnă-l pe Ponta". Nu am cu ce să-l torn

Deputatul suspendat spune ca aceasta decizie nu este normală, dat fiind că afectează peste 50 de societăți comerciale pe care le controlează.

Pentru vizita sa sediul ÎCCJ de marți, deputatul a a primit dreptul de a părăsi Ploieștiul și a veni în Capitală câteva ore, pentru a participa la procesul prin care contestă controlul judiciar.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ