Sebastian Ghiţă cere audienţă la procurorul general Tiberiu Niţu. Ponta, Băsescu şi Oprea, citaţi ca martori

| 29 iun, 18:00

Sebastian Ghiţă cere o audienţă la procurorul general al României, Tiberiu Niţu. Ghiţă susţine că deţine "informaţii şi probe care vizează o situaţie extrem de gravă" şi intenţioneazăsă-i cheme ca martori pe Victor Ponta, Traian Băsescu, Gabriel Oprea, Liviu Dragnea.

Sebastian Ghiţă arată în petiţia remisă procurorului-şef al Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Ploieşti că are convingerea că poate dezvălui aspectele menţionate doar procurorului general Tiberiu Niţu şi afirmă că îi va cita ca martori pe premierul Victor Ponta, pe fostul preşedinte Traian Băsescu, pe Liviu Dragnea, în prezent coordonator politic al PSD, dar şi pe vicepremierul Gabriel Oprea.

"Domnule Procuror Şef al Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Ploieşti

Subsemnatul Sebastian Aurelian Ghiţă, deputat în Parlamentul României, să-mi facilitaţi o audienţă la domnul Procuror General al României, domnul Tiberiu Niţu.

Menţionez că doresc să prezint informaţii şi probe care vizează o situaţie extrem de gravă care se petrece astăzi în România.

Am convingerea fermă că nu pot dezvălui aceste aspecte unei alte persoane deoarece mă tem pentru mine şi pentru familia mea şi pentru cunoscuţii mei, având în vedere gravitatea lucrurilor.

Din cauza interdicţiei de a părăsi Ploieştiul mă văd nevoit să apelez la dumneavoastră pentru a obţine această audienţă. Menţionez că printre persoanele pe care le voi enumera ca martori sunt: Victor Ponta, Traian Băsescu, Liviu Dragnea, Gabriel Oprea şi încă un număr de persoane care au participat împreună cu mine la evenimentele pe care vreau să le descriu.

Consider că la momentul citării voi obţine permisiunea de a părăsi Ploieştiul.

Vă rog să trimiteţi această cerere Procurorului general al României.

Vă mulţumesc"

Citeşte şi: Comisia Juridică cere sesizarea Curţii Constituţionale în cazul interdicţiei lui Sebastian Ghiţă

Sebastian Ghiţă a explicat la România TV de ce a solicitat audienţă la procurorul general al României. "Cred că este singurul om unde pot să îmi precizez punctul de vedere şi să prezint informaţiile şi datele pe care le am cu privire la ce se întâmplă în România, la ce i se întâmplă premierului Victor Ponta şi la ce mi se întâmplă mie. Pentru că sunt persoane suspuse şi atât de importante, încât nu pot merge în altă parte, decât la dânsul. Situaţia este criminală. Cred că am documente, informaţii şi probe care să arate ce se întâmplă în România. Nu vreau să denunţ abuzurile domnului procuror Onea şi ale DNA Prahova. Şi eu, ca orice alt cetăţean, trebuie să fiu investigat, dar nu cred că trebuie să se facă abuzuri, să fie oprit să vorbească, să participe la viaţa publică sau, în cazul unui parlamentar, să participe la lucrările parlamentului, în cazul unui parlamentar, mai ales că trebuie să prezint în faţa Comisiei juridice, a camerei, a parlamentului situaţia în care ne aflăm", a declarat Ghiţă.

"Nu vreau să obţin un avantaj pentru mine şi cred că e prea mult. Să trăim cu pumnul în gură, şantajaţi şi ameninţaţi, nu se poate. Cei de la PNL se păcălesc când cred că beneficiază de ce se întâmplă. Nu spun că dacă cineva face fraude trebuie acoperit, dar dacă aceste lucuri sunt folosite în scopuri politice, nu e OK", a punctat deputatul.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
30 iun, 08:04
Palada Pufosul
daca are informatii si probe,sa le prezinte in instanta...
asa ii poate chema ca martori si pe Obama,Putin,etc
hai mai Dle Ghita,arata ca esti barbata,nu ca Ridzi,Udrea,Becali,Voiculescu...

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ