Ponta despre liberali: Îmi e mie rușine de rușinea lor!

| 29 iun, 18:20

Victor Ponta îi acuză pe liberali că, prin susținerea acordată lui Mihai Răzvan Ungureanu pentru șefia SIE, "au trădat" electoratul care i-a votat în 2012 când făceau parte din USL.

Victor Ponta amintește, într-o postare pe Facebook, că PNL a participat alături de PSD la dărâmarea prin moţiune a guvernului Mihai Razvan Ungureanu, iar acum a ajuns să-l susţină pe acelaşi MRU la la şefia SIE.

Victor Ponta pe Facebook:

"Fapte:

- 9 Februarie 2012 - guvernul Mihai Razvan Ungureanu este investit cu votul a 237 parlamentari apartinand PDL, UDMR, UNPR si Grupul Minoritatilor Nationale;
- 27 Aprilie 2012 - guvernul Mihai Razvan Ungureanu este demis cu votul a 235 parlamentari apartinand PSD, PC si PNL;
- 9 Decembrie 2012 - PNL obtine cel mai mare numar de parlamentari dupa 1989 (candidand in cadrul USL si fiind la guvernare dupa demiterea guvernului Ungureanu);
- 30 iunie 2015 - PNL voteaza pentru numirea lui Mihai Razvan Ungureanu in functia de Director SIE.

CINE SUNT TRADATORII? CINE A MINTIT IN 2012? CINE SUNT CEI CARE AU FOST ALESI PARLAMENTARI SPUNAND CA LUPTA IMPOTRIVA LUI MRU SI A OAMENILOR LUI BASESCU?

Acum raspunsul este foarte clar si simplu! Orice alt comentariu e inutil! Imi este mie rusine de rusinea care ar trebui sa le fie lor!"

Citeşte şi: ŞEDINŢĂ în Coaliţia PSD-UNPR-ALDE pentru numirea lui Ungureanu la SIE

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ