Gorghiu, PROFEŢIE APOCALIPTICĂ: PSD e în disoluţie! Doar un singur OM este raţional

| 29 iun, 22:20

Copreşedintele PNL Alina Gorghiu consideră că PSD ar fi "în disoluţie", activitatea guvernamentală blocată, iar "omul raţional" în partid, Liviu Dragnea, "singurul lider politic care mai reuşeşte să dea o direcţie politică în Partidul Social Democrat", potrivit Agerpres.

 

"PSD e în disoluţie, activitatea guvernamentală este blocată. Singurul lider politic din PSD care reuşeşte să mai dea o direcţie politică în PSD e domnul Dragnea. Nu am o preferinţă pentru domnul Dragnea, l-am criticat de câte ori am avut ocazia, dar este totuşi omul raţional din PSD. În momentul în care a fost condamnat într-un dosar, a făcut pasul lateral. În cazul lui Victor Ponta, clar, nu e cazul, văd, acest lucru", a declarat, luni, Gorghiu, la TVR.

Liderul PNL a reluat tema alegerilor anticipate, precizând că acesta este un subiect asupra căruia acceptă un dialog cu premierul Ponta.

"Aştept un dialog şi accept orice fel de dialog cu Victor Ponta şi cu ceilalţi lideri ai partidelor politice parlamentare, dacă agreează tema alegerilor anticipate. Dacă Victor Ponta peste două săptămâni se întoarce în ţară (...) eu voi veni din orice colţ al ţării şi voi sta să dialoghez cu domnia sa pe această temă a alegerilor anticipate pentru că sunt absolut convinsă că situaţia delicată şi gravă în care Victor Ponta ne-a pus, eu chiar îi spun criză politică, poate fi soluţionată prin alegeri anticipate", a adăugat Alina Gorghiu.

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
30 iun, 01:25
liviuioan
--- I sar POTRIVI--
Vorba lui --rares si bogdan--unul sub invaluire . Multa lume se intreaba ce---poate stie-MAREAN--primul ei mentor politic . Acum , cand fiecare vrea sa scape de fiecare--cu batista la nas , inainte de a incerca un dialog cu VICTOR PONTA--de ce nu incerci un mic dejun cu FALCA KOBE--nici nu stii ce pierzi--e de PRIM MINISTRU--are si neamuri sus puse .

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ