TĂRICEANU: Vom decide poziţia ALDE în cazul Ungureanu alături de PSD

| 29 iun, 18:58

Preşedintele Senatului, Călin Popescu Tăriceanu, a declarat că împreună cu parlamentarii PSD va decide marţi dimineaţa care va fi poziţia pe care o va avea ALDE în privinţa votului în plenul reunit pentru Mihai Răzvan Ungureanu, potrivit Agerpres.

 

"Referitor la votul de marţi din plenul reunit, am analizat diferite variante. O să ne mai consultăm mâine dimineaţă cu colegii din PSD şi o să luăm decizia. ALDE va avea o poziţie comună cu cea a PSD. Luăm în calcul toate variantele, una din ele este să nu fim prezenţi în sală. Eu cred că, în primul rând, dacă PNL, care a anunţat atât de voios şi inconştient susţinerea domnului Ungureanu pentru şefia SIE doreşte să fie aprobată de Parlament, trebuie în primul rând el să asigure cvorumul necesar şi să-l voteze şi să demonstreze că votul din 2012 al cetăţenilor pentru înlăturarea regimului Băsescu nu contează pentru PNL. Şi acum punem din nou în funcţii oamenii regimului Băsescu şi în felul ăsta ne ducem la îndeplinire angajamentele faţă de electorat", a spus Tăriceanu la Palatul Parlamentului după şedinţa coaliţiei de guvernare.

El a adăugat că marţi va fi prezent la şedinţa de plen reunit în calitate de preşedinte al Senatului, iar împreună cu colegii de partid se va stabili cea mai bună cale de urmat.

Citeste si: Rovana Plumb: PSD nu va participa la votul pentru învestirea lui Ungureanu la şefia SIE

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ